Kompetencat

frame1 - Rexhi

Inxhinieri dhe zhvillim​

Përveç infrastrukturës moderne dhe prodhimit me cilësi të lartë, ne ju ofrojmë edhe shërbimet përkatëse.

Ne i shoqërojmë klientët tanë nga zhvillimi i produktit tek prodhimi, nga koncepti dhe përzgjedhja e procesit deri te optimizimi i proceseve të prodhimit.

Teknologjitë e Plastikave të përforcuara me fibra​

Plastikat e përforcuara me fibra ofrojnë një shumëllojshmëri të kombinimeve të materialeve që mund të optimizohen për pothuajse çdo aplikim.

Këto veti në kombinim me përvojën tonë shumëvjeçare dhe teknologjinë efikase të prodhimit mundësojnë produktin më të mirë të mundshëm për nevojat tuaja.​

frame2 1 - Rexhi
frame3 - Rexhi

Përpunimi me CNC​

Rexhi Sh.p.k është krenar që ka një Makinë moderne CNC që na mundëson të prodhojmë produkte me cilësi të lartë me saktësinë dhe efikasitetin maksimal.​

Makina jonë CNC na lejon t’u ofrojmë klientëve tanë cilësi të qëndrueshme dhe një gamë më të gjerë dizajnesh dhe konfigurimesh si dhe kohë të shkurta të prodhimit.​

Përpunimi i Komponenteve ​

Me sistemin tonë të avancuar CNC, ne mund të përpunojmë komponentët tuaj me saktësi të lartë dhe të realizojmë gjeometrinë e saktë për kërkesat tuaja specifike.

Modele dhe Kallapë​

Ne kemi mundësinë të prodhojme modele me Makine CNC për të prodhuar pastaj Forma për të siguruar prodhim të shpejtë dhe efika te Plastikave të përforcuara me fibra.

Redaktimi dhe Mbështetja​

Si një ofrues gjithëpërfshirës i zgjidhjeve të plota për Plastikave të përforcuara me fibra, Rexhi Sh.p.k ofron të gjitha shërbimet e nevojshme për një proces të plotë prodhimi.​

Kjo përfshin përpunimin profesional në kabinën tonë moderne të ngjyrës zbatimin e punimeve të montimit dhe riparimeve, si dhe me një zgjidhje të përshtatshme logjistike.

frame4 - Rexhi