Puna

Vende të lira pune​

Rectangle 108 - Rexhi

Punonjësit: Në prodhim​

Ne jemi në kërkim të punonjësve të përkushtuar që mbështesin proceset tona të prodhimit.​
Rectangle 109 - Rexhi

Punonjësit: Në sigurimin e cilësisë​

Për sigurimin e cilësisë, ne po kërkojmë punonjës të besueshëm që do të kontrollojnë produktet tona.​
Rectangle 112 - Rexhi

Punonjësit: Konstrukcion​

Ne jemi në kërkim të inxhinjereve Projektues të talentuar që dëshirojnë të punojnë me ne në ide dhe teknologji të reja.​
Rectangle 113 - Rexhi

Punonjësit: Administratë​

Kërkojmë punonjës të besueshëm dhe të organizuar për zonën tonë administrative.​
Saldues - Rexhi

Punonjësit: Saldues ​

Kërkojmë një saldator me përvojë pune dhe precizion për saldimin e komponenteve metalike.
Metal punues - Rexhi

Punonjësit: Metal punues

Kërkojmë punonjës të besueshëm dhe të organizuar për zonën tonë administrative.​
Oberflachenbehandlung 1 - Rexhi

Punonjësit: Ngjyrosës industrial ​

Kërkojmë ngjyrosës industrial me përvojë në aplikimin e ngjyrave industriale në pjesë dhe struktura të ndryshme.