Composites

Materiali më i larmishëm në botë

Produkte e Plastikave të përforcuara me fibra​

 • Komponentët strukturorë
 • Panele të presuara
 • Komponente individuale ddddd
 • Elemente të ndërtimit
 • Komponente të karbonit
 • Të tjera ​​

Materiale​

 • Fibra karboni (CFK) (CFK)
 • Fibra qelqi (GFK)
 • Fibra Aramide (AFK), të tilla si Kevlar
 • Fibra natyrale si liri ose kërpie
 • Sistemet e rrëshirës duromere
 • Zgjidhje sipas kërkesës

Avantazhet e Kompozitave

Ne përdorim cilësitë e shkëlqyera të kompozita për të realizuar dëshirat e dhe nevojat e klientëve tanë.

Qëndrueshmëria

Me Plastikat e përforcuara me fibra arrihet forcë e larte dhe në të njëjtën kohë peshë e ulët – e paarritshme me materiale të zakonshme.

Ngurtësia

Mundësia e rregullimit individual të ngurtësisë në çdo drejtim – nga elastikja në të ngurte – hap mundësi të pafundme per aplikimi për​materialet tona të përforcuara me fibra.

Pesha

Krahasuar me konstruksionet metalike, Plastikat e perforcuara me fibra ofrojnë një reduktim të pakrahasueshëm të peshës – ideale për ndërtime me peshë të lehtë.

Rezistenca ndaj degradimit

Krahasuar me materialet e zakonshme, Plastikat e perforcuara me fibr kanë një jetëgjatesi më të larte, kjo do të thotë një rezistueshmëri më të lartë ndaj degradimit.

Redukimi i vibracionit

Në mjedise dinamike, pjesët dhe komponentët e përbërë nga Plastikat e perforcuara me fibra ofrojnë reduktim dridhjesh, që është deri në dhjetë herë më i lartë se ajo e materialeve metalike.

Zgjerimi termik

Për aplikimet termosensitive, Plastikat e perforcuara me fibra ofrojnë përparësinë e zgjerimit termik të kontrollueshëm

Rezistenca kimike

Rezistencë të madhe ndaj substancave kimike e bën përdorimin e plastikave të përforcuara me fibra të preferuara në mjedise të vështira.

Transparenca me rreze X

Përshkueshmëria ndaj rrezatimit X në plastika të përforcuara me fibra mundëson përdorimin e tyre në aplikime mjekësore.

Mbrojtje nga zjarri

Kur siguria ndaj zjarrit ka rëndësi kritike, kombinimi i fibrave me veti të mira të mbrojtjes nga zjarri me rrëshira specifike kundër zjarrit mundëson një nivel të lartë të sigurisë.

Vetitë e përbërjeve

Shkarko

​Shkarkoni prezantimin si një skedar PDF.