[safari_video]

Ne jemi Rexhi

Kompani familjare në industrinë e plastikës që nga viti 1994​

Rexhi-Group posendon një përvojë gati 30-vjeçare në fushën e Plastikave të përforcuara me fibra, ku ka arritur një nivel të lartë suksesi në prodhimin e çdo komponenti. Si një kompani familjare Rexhi-Group ka arritur të vendosë produktet e saja në industri të ndryshme në nivel global. Rreth 100 punonjës në mbarë grupin realizojnë kërkesat e klientëve në të gjitha fushat përreth prodhimit të plastikave të përforcuara me fibra në një sipërfaqe prodhimi prej më shumë se 9.000 m2. Si një kompani e çertifikuar ne ISO 9001:2015 si dhe për saldim dhe ngjitje, Rexhi-Group ka arritur të krijojë një proces efikas dhe të sigurojë produkte të cilësisë së lartë.  

Vizita e ambasadorit gjerman Jörn Rohde në Rexhi Sh.P.K

Detaje të mëtejshme rreth vizitës mund të gjenden këtu:

Vendndodhjet

Prodhime Serike - CNC - Prepreg/Autoklavë, VARI, RTM, Laminim me Dorë

Rexhi Sh.p.k

Rr. Mursel Rexhi pn, 60510 Bresalc

Shitje dhe Marketing - Inxhinieri / Prototipe - VARI, RTM

Rexhi GmbH

Giesenheide 47a, 40724 Hilden, Deutschland

Klientët tanë

Kompetencat

Ndërmjetësimi i nevojave dhe realizimi

Inxhinieria & Zhvillimi
frame1 - Rexhi

Wir unterstützen Sie von der Produktentwicklung bis zur Fertigung und beraten Sie auch bei der Umsetzung Ihrer eigenen Projekte – von der Konzeption und Verfahrensauswahl bis hin zur Optimierung des Produktionsprozesses.

Prodhimi i Plastikave të përforcuara me fibra

Kompozitat
 
frame2 1 - Rexhi
Falë njohurive tona shumëvjeçare në prodhimin e plastikave te perforcuara me fibra Xhami apo Karbonit si dhe​ përdorimin e teknologjisë së fundit në prodhim, ne sigurojmë cilësi të lartë për produktin tuaj.

Prodhimi i Plastikave të përforcuara me fibra

Përpunimi me CNC
frame3 - Rexhi
Duke ofruar një spektër të gjerë të shërbimeve të avancuara përreth CNC, që përfshijnë prodhimin e modeleve dhe formave, si dhe përpunimin përfundimtar të komponenteve, ne i plotësojmë të gjitha kërkesat tuaja me një garanci absolute me 100% saktësi.

Që nga prodhimi deri në kompletim

Përpunimi dhe Mbështetja
frame4 - Rexhi
​​Ne ofrojmë një shtrirje të gjerë të shërbimeve që përfshin prodhimin, përpunimin dhe shërbimet shtesë pas-perpunimit, për të plotësuar kërkesat tuaja të produktit në mënyrë të plotë.

100% i Kualifikuar, 100% i Çertifikuar​

Teknologji / Procesi i punes

rtm verfahren red - Rexhi
rtm verfahren white - Rexhi

RTM Light - Resin Transfer Molding

Është Procesi jonë standard i punës. Për gjeometri komplekse dhe njëkohësisht sasi të mëdha.
prepregverfahren red - Rexhi
prepregverfahren white - Rexhi

Prepreg-Autoklav-Technologie

​​​Është Cilësia më e lartë e mundshme, me peshë minimale.
vakuuminfusionsverfahren red - Rexhi
vakuuminfusionsverfahren white - Rexhi

Injektimi me vakum

Cilësi e lartë e sipërfaqes dhe​
përmbajtje e lartë e fibrave. I përshtatshëm për komponentë të mëdhenj.

A red painting brush
handlaminierverfahren white - Rexhi

Procesi i laminimit me dorë

Prodhimi i komponentëve në pothuajse çdo madhësi të mundshme.

Shkarko

Shkarkoni prezantimin si një skedar PDF.

Le ta formojm së bashku të ardhmen.
Na kontaktoni tani!

A: Fsh. Bresalc​,
60510 Bresalc
T: +383 (0) 38 704 810
E: info@rexhi.com