Trajtimi sipërfaqësor​

Ngjyrosja e komponentëve mund të ketë një ndikim të rëndësishëm në përfundimin dhe shpesh është hapi i fundit, por vendimtar. Kabina jonë e gjithanshme e ngjyrës na jep mundësinë të përpunojmë komponentë të të gjitha madhësive të zakonshme dhe të sigurojmë një përfundim me cilësi të lartë. Dimensionet e kabinës sonë janë 7 x 4 x 2.5 metra. Trajtimi i kujdesshëm paraprak i komponentëve është po aq i rëndësishëm sa vetë ngjyrosja për të arritur rezultatin më të mirë të mundshëm.

Punonjësit tanë me përvojë i përgatisin komponentët tërësisht për të siguruar një ngjyrosje te mire dhe afatgjatë. Përveç pamjes së përmirësuar, ngjyrosja profesionale mund të japë edhe veti të rëndësishme si mbrojtja nga rrezet ultraviolet, rezistenca ndaj gërryerjes dhe veti të tjera të materialit. Për të siguruar një jetë të gjatë shërbimi dhe një pamje të shkëlqyer të komponentëve të ngjyrosur, ne punojmë me materiale kualitative, me cilësi të lartë dhe teknologji moderne. Kabina jonë e ngjyrës mundësojn një ngjyrosje të barabartë dhe efikase. Ne sigurojmë që çdo komponent të marrë një përfundim të shkëlqyer që plotëson standardet tona të cilësisë së lartë.