Rreth Nesh​

Ne vlerësojmë cilësinë e jashtëzakonshme dhe shërbimin e jashtëzakonshëm dhe gjithmonë përpiqemi të tejkalojmë pritjet tuaja.​

Cilësi e lartë

Ekip kreativ​

Afërsia ndaj klientit​

Qasshmëria

Gjithmonë në kohë!

Kompania jonë

Zgjidhje kompetente për nevojat tuaja​

Kompania jonë qëndruar për inovacion dhe cilësi në prodhimin e Plastikave të përforcuara me fibra. ​ Si një biznes familjar i specializuar në zhvillimin e qëndrueshëm të sistemeve komplekse, ne jemi bërë një nga furnizuesit liderë në treg. Strategjia e suksesit tonë bazohet në përdorimin e teknologjive të fundit dhe në një rrjet të përkushtuar ekspertësh. Kjo na mundëson t’u ofrojmë klientëve tanë zgjidhje të personalizuara dhe t’i shoqërojmë ata nga planifikimi deri te zbatimi dhe me vone gjate perdorimit ne mirëmbajtje.

Për ne, teknologjia është çelësi për të mundësuar inovacionin dhe cilesi. Ne investojmë vazhdimisht në teknologji të reja që na lejojnë të përmirësojmë produktet tona dhe të përmirësojmë përvojën e shërbimit për klientët tanë. Duke përfituar më të mirën nga teknologjia, njerëzit dhe idetë, ne jemi në gjendje t’u ofrojmë klientëve tanë një produkt të klasit të parë dhe kështu të bëjmë diferencën.​

Punonjësit tanë janë çelësi i suksesit tonë​

Ne përballojmë sfidat dhe të punojmë në mënyrë kreative për të gjetur zgjidhje inovative. Faktorë të ndryshëm si ekonomia, logjistika dhe standardet e sigurisë luajnë një rol vendimtar në punën tonë – pa bërë kompromise kur bëhet fjalë për standardet e cilësisë. Marrja e gjithë kësaj nën një çati kërkon njohuri të specializuara dhe punë ekipore, e cila na çon drejt suksesit.

Punonjësit tanë janë zemra e kompanisë. Vetëm me kompetencë, përkushtimin dhe entuziazmin e tyre është e mundur të realizohen me sukses projektet. Ne arrijmë të mbajmë një mjedis të hapur pune me hirarki të ulet, në të cilin të gjithë mund të veprojnë në mënyrë të pavarur – por të mbështetur nga puna ekipore në grupimin e departamenteve. Në takime të rregullta, ne shkëmbejmë progresin dhe idetë tona në mënyrë që çdo qëllim i projektit të arrihet shpejt.

Vizioni ynë

Pasioni, Kreativiteti, Rentabiliteti Ekonomik
Kompania jonë synon të bëhet një furnizues lider për cilësinë e Plastikave të përforcuara me fibra.​ Ne mbështetemi në pasionin, kreativitetin dhe njohuritë e punonjësve tanë, të cilët konsiderohen si pasuria jonë më e madhe. Me ndihmën e këtyre aftësive, ne mund të ofrojmë vazhdimisht zgjidhje teknike dhe financiare optimale për detyra të vështira në teknologjinë e Plastikave të përforcuara me fibra. ​ Falë përvojës sonë shumëvjeçare në këtë fushë, ne jemi në gjendje t'u ofrojmë klientëve tanë produkte dhe zgjidhje sistemesh me cilësi të lartë që plotësojnë kërkesat më të larta të cilësisë. Prandaj, synimi ynë është të zhvillohemi në një lider tregu në fushën e Plastikave të përforcuara me fibra duke përdorur teknikat më të fundit dhe të rrisim më tej cilësinë e produktit dhe t'u ofrojmë klientëve tanë vlerë të shtuar.
Misioni ynë

Cilësia, Fokusi ndaj klientit, Zgjidhjet​
Detyra jonë është të kuptojmë nevojat e klientëve tanë dhe t'u ofrojmë atyre zgjidhje për kërkesat e tyre aktuale dhe të ardhshme. Ne përpiqemi të përmbushim dhe ti kalojm pritshmëritë dhe kërkesat individuale të klientëve tanë përmes të kuptuarit tonë të industrisë, njohurive në teknologjitë më të fundit dhe një niveli të lartë angazhimi dhe kompetence. Cilësia e larte në çdo fazë të procesit - nga zhvillimi, prodhimi tek zbatimi - është kritike për suksesin tonë. Vetëm në këtë mënyrë mund të sigurohemi që çdo komponent, çdo shërbim dhe çdo rezultat përfundimtar të plotësojnë kërkesat specifike të klientëve tanë. Çdo veprim kryhet sipas standardeve të cilësisë për të siguruar performancë optimale. Falë kësaj përpjekjeje të përkushtuar, ne gjithmonë mund të ofrojmë rezultatet më të mira për klientët tanë.
Previous slide
Next slide

Personi juaj i kontaktit​

Nëpërmjet kompetencës së lartë, përvojës dhe besnikërisë shumëvjeçare si dhe trajnimeve të vazhdueshme dhe edukimit të mëtejshëm, ne ju garantojmë këshillat dhe ekzekutimin më të mirë të mundshëm të shërbimeve tona.​

Na gëzohemi nëse mund t’ju bindim edhe ju për këtë!
Aksioner-Drejtor Menaxhues (GGF-CEO)

Besim Rexhi