Logjistika

Kur bëhet fjalë për logjistikën e produkteve tuaja, si një partner i besueshëm për Plastikave të përforcuara me fibra, ne ju ofrojmë një zinxhir të plotë logjistik – nga paketimi tek transporti – për të gjithë komponentët që ne i prodhojmë. Ekspertët tanë me përvojë të logjistikës sigurojnë që produktet tuaja t’ju dorëzohen në mënyrë të sigurt dhe të besueshme, pavarësisht se ku duhet të dërgohen.

Ne përdorim vetëm materiale paketimi me cilësi të lartë për të siguruar që komponentët tuaj të mbrohen gjatë transportit. Përveç kësaj, ne kemi ekspertizë shumëvjeçare në prodhimin e kornizave metalike të transportit të përshtatura për komponentin tuaj. Ne ofrojmë gjithashtu ruajtje të sigurt në magazinën tonë, në mënyrë që të jeni të sigurt se produktet tuaja janë në duar të sigurta derisa të jenë gati për t’u dërguar. Me ekspertizën tonë logjistike dhe përkushtimin ndaj shërbimit ndaj klientit, mund të jeni të sigurt se produktet tuaja do t’ju vijnë në mënyrë të sigurt dhe në kohë. Ne mezi presim t’ju ndihmojmë të përmirësoni zinxhirin tuaj të furnizimit.​