Flanxha të dyerve për makinat e transportit elektrik

Ne jemi krenarë që si prodhues i plastikës së përforcuar me fibra, japim kontributin tonë në zhvillimin e mëtejshëm dhe inovacionin e vazhdueshëm të mobilizimit elektrik. Projekti “Flanxhat e dyerve dhe xhami i përparmë” për klientin tonë të çmuar StreetScooter nga Aachen, një degë e Deutsche Post DHL Group, përfaqëson projektin më të madh të kompanisë sonë deri më sot. Ai përfshin komponentë për mbi 17,000 automjete, që do të thotë se kemi prodhuar mbi 51,000 komponentë në total .

Falë ekspertizës dhe përvojës sonë në prodhimin e plastikës së përforcuar me fibra, ne kemi arritur të arrijmë kohë cikli deri në 9 komponentë nga nje kallap për ndërrim pune. Ky prodhim efikas na mundëson t’u garantojmë klientëve tanë shpërndarje të shpejtë dhe të besueshme në kohë.

Ne jemi të bindur se materialet dhe produktet tona do të japin një kontribut të rëndësishëm për mirëdashjen mjedisore dhe qëndrueshmërinë e automjeteve komerciale. Ne mezi presim të vazhdojmë të punojmë me klientët tanë në projekte të rëndësishme në të ardhmen.

Previous slide
Next slide
Turflansche01 - Rexhi
Turflansche02 - Rexhi
Turflansche03 - Rexhi
Turflansche04 - Rexhi
Turflansche05 - Rexhi
Turflansche06 - Rexhi
Turflansche07 - Rexhi