Tehe të helikës për industrinë e trajtimit të ujërave të zeza

Së bashku me klientin tonë, kompaninë Wilo, ne kemi punuar së bashku me sukses për më shumë se një dekadë dhe kemi kontribuar me ekspertizën tonë në fushën e teheve të helikave të përforcuara me fibra në projekte të ndryshme. Tani jemi krenarë që kemi fituar edhe një lider në treg si klient me kompaninë KSB.

Bashkëpunimi me KSB-në e ka zgjeruar programin tonë të prodhimit dhe na ka mundësuar që në portofolin tonë të përfshijmë fletët e helikës me dy tehe për KSB-në, përveç teheve të vendosura të helikës me tre tehe për Wilo. Ne i kemi vendosur vetes kërkesat e larta të klientëve tanë dhe krenohemi me gjetjen e zgjidhjeve që plotësojnë dhe tejkalojnë pritshmëritë e tyre.

Ekipi ynë me përvojë punon ngushtë me klientët tanë për të zhvilluar zgjidhje të personalizuara që plotësojnë nevojat e tyre. Ne mbështetemi në standardet më të larta të cilësisë dhe teknologjitë më të fundit të prodhimit për të prodhuar produkte që janë të qëndrueshme, efikase dhe të besueshme. Ne mezi presim të vazhdojmë të zbatojmë projekte inovative në fushën e plastikës së përforcuar me fibra dhe të mbështesim klientët tanë në industrinë e trajtimit të ujërave të zeza dhe sektorë të tjerë industrialë.

Previous slide
Next slide
Propellerflugel01 - Rexhi
Propellerflugel02 - Rexhi