Mbulesat e kolonave të dyerve për S-Bahn

Projekti i modernizimit të paneleve të shtyllave të dyerve për S-Bahn ne Berlin u krye si pjesë e një mase ridizajnimi nga klienti dhe kërkoi një rishikim gjithëpërfshirës të paneleve të shtyllave të dyerve për t’i bërë ato më rezistente ndaj kërkesave të përdorimit të përditshëm.

Falë përvojës dhe ekspertizës sonë të gjerë në prodhimin e plastikës së përforcuar me fibra, ne ishim në gjendje të përmbushnim plotësisht kërkesat e klientit. Panelet tona të shtyllave të dyerve karakterizohen nga qëndrueshmëri dhe qëndrueshmëri e lartë, gjë që i bën ato një zgjidhje të përsosur për kërkesat kërkuese të funksionimit të përditshëm të S-Bahn Berlin.

Jemi krenarë që jemi pjesë e këtij projekti të rëndësishëm dhe kontribuojmë në përmirësimin e cilësisë së shërbimit të S-Bahn Berlin. Qëllimi ynë është t’u ofrojmë klientëve tanë zgjidhjet më të mira dhe më inovative në prodhimin e plastikës së përforcuar me fibra dhe kështu të kontribuojmë në përmirësimin e transportit publik.

Previous slide
Next slide
Tursaulenverkleidung01 - Rexhi
Tursaulenverkleidung02 - Rexhi
Tursaulenverkleidung03 - Rexhi
Tursaulenverkleidung04 - Rexhi
Tursaulenverkleidung05 - Rexhi