Mbulesa e çatisë për makinat e trasnportit elektrik

Ne jemi krenarë që si prodhues i plastikës së përforcuar me fibra, japim kontributin tonë në zhvillimin e mëtejshëm dhe inovacionin e vazhdueshëm të mobilizimit elektrik. Projekti “Dachhaube” për klientin tonë të çmuar StreetScooter nga Aachen, një degë e Deutsche Post DHL Group. Ai përfshin komponentë për mbi 5,000 automjete, që do të thotë se kemi prodhuar mbi 5,000 komponentë në total .

Ne jemi të bindur se materialet dhe produktet tona do të japin një kontribut të rëndësishëm për mirëdashjen mjedisore dhe qëndrueshmërinë e automjeteve komerciale. Ne mezi presim të vazhdojmë të punojmë me klientët tanë në projekte të rëndësishme në të ardhmen.

Previous slide
Next slide
Dachhaube01 - Rexhi
Dachhaube02 - Rexhi
Dachhaube03 - Rexhi
Dachhaube04 - Rexhi
Dachhaube05 - Rexhi