Dysheme për WC të trenit për ICE

Si një prodhues me përvojë i plastikës së përforcuar me fibra, ne jemi krenarë që jemi përfshirë në projektin e dyshemes për wc të trenit për ICE 1 që nga viti 2019. Ky projekt u krye si pjesë e një mase ridizajnimi nga klienti, Deutsche Bahn, dhe kërkonte një riparim gjithëpërfshirës të dyshemes për wc të trenave për ta bërë atë më rezistent ndaj kërkesave të përdorimit të përditshëm.

Ekspertiza jonë në prodhimin e materialeve të plastikës të përforcuara me fibra ishte e çmuar në realizimin e këtij projekti të sfidueshëm. Dyshemeja e wc e ICE 1 ka një bërthamë shkumë për të rritur qëndrueshmërinë, ndërsa në të njëjtën kohë pamja e gurit natyral arrihet përmes integrimit të rërës kuarci në shtresën e xhelit. Kjo optikë ishte shumë kërkuese në zbatim, por falë kompetencës dhe përvojës sonë arritëm të plotësojmë kërkesat e larta të klientit tonë.

Përveç kësaj, dyshemeja e WC ka një shtresë mbrojtëse jashtëzakonisht rezistente që e bën atë rezistent ndaj gërvishtjeve, agjentëve të pastrimit, djegieve të cigareve dhe ndikimeve të tjera në trenat me distanca të gjata. Kjo shtresë mbrojtëse garanton një jetë të gjatë shërbimi dhe rrit sigurinë dhe komoditetin për pasagjerët.

Jemi krenarë që jemi pjesë e këtij projekti të rëndësishëm dhe japim kontributin tonë në përmirësimin dhe zhvillimin e vazhdueshëm të transportit publik. Ne jemi të bindur se materialet dhe ekspertiza jonë do të vazhdojnë të luajnë një rol të rëndësishëm në hartimin e transportit publik modern në të ardhmen.

Previous slide
Next slide
Fusbodenwanne01 - Rexhi
Fusbodenwanne02 - Rexhi