Mbulesa e pasme e dyerve për S-Bahn Hamburg

Si një prodhues me përvojë i plastikës së përforcuar me fibra, ne jemi të kënaqur që jemi përfshirë në projektin e veshjes së murit të pasmë për S-Bahn në Hamburg që nga viti 2018. Eksperienca jonë shumëvjeçare në prodhimin e materialeve dhe komponentëve me cilësi të lartë na ka bërë partnerin ideal për kërkesat kërkuese të këtij projekti.

Panelet tona të murit të pasmë karakterizohen nga qëndrueshmëria e tyre e lartë dhe vetitë e shkëlqyera të mbrojtjes nga zjarri. Këto veti janë veçanërisht të rëndësishme për përdorim të përditshëm në S-Bahn në Hamburg, ku komponentët tanë duhet t’i rezistojnë kushteve të vështira.

Jemi krenarë që jemi pjesë e këtij projekti të rëndësishëm dhe ndihmojmë S-Bahn Hamburg të përmirësojë cilësinë e shërbimit. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë, Deutsche Bahn, për të zbatuar kërkesat individuale dhe kërkesat specifike të klientëve duke ofruar cilësinë më të lartë. Jemi të sigurt se materialet dhe ekspertiza jonë do të vazhdojnë të luajnë një rol të rëndësishëm në hartimin e transportit publik modern në të ardhmen.

Previous slide
Next slide
Ruckwandverkleidung01 - Rexhi
Ruckwandverkleidung02 scaled 1 - Rexhi
Ruckwandverkleidung03 - Rexhi