Mbulesa e jashtme NF8U

Që nga viti 2015 ne kemi prodhuar mbulesa e jashtme të serisë së tramvajëve NF8U nga prepregu i fenolit i përforcuar me fibra xhami për klientin tonë të nderuar Rheinbahn nga Dusseldorf. Stoku ynë i gjerë i pjesëve të këmbimit na mundëson t’u përgjigjemi shpejt dhe me efikasitet nevojave të klientëve dhe garanton dorëzim të shpejtë.

Si pjesë e këtij projekti të rëndësishëm, ne jemi krenarë që mund të kontribuojmë në përmirësimin dhe zhvillimin e vazhdueshëm të industrisë së ndërtimit të tramvajit. Përvoja jonë dhe përdorimi ynë i materialeve me cilësi të lartë për prodhimin e plastikës së përforcuar me fibra na bëjnë partnerin ideal për operatorët e tramvajit në të gjithë Evropën.

Previous slide
Next slide
Ausenverkleidung01 - Rexhi
Ausenverkleidung02 - Rexhi
Ausenverkleidung03 scaled 1 - Rexhi
Ausenverkleidung04 scaled 1 - Rexhi