Kutia mbrojtëse e rrotave për bogie të tranvajave

Në jemi krenarë që prej shumë vitesh prodhojmë kuti mbrojtëse të rrotave me cilësi të lartë për tranvaje te ndryshme. Deri në vitin 2019 jemi përqendruar në prodhimin e kutive mbrojtëse të rrotave për tramvajet në Dyseldorf. Por me kalimin e kohës ne kemi zgjeruar ekspertizën dhe kapacitetet tona prodhuese dhe tani prodhojmë edhe kuti mbrojtëse të rrotave për tramvajet në Cyrih, Vjenë, Gold Coast, Nju Jork, Krakov, Dresden, Bruksel, Këln dhe shumë qytete të tjera në mbarë botën.

Kutitë tona të mbrojtjes së rrotave karakterizohen nga qëndrueshmëria e tyre e lartë, rezistenca ndaj motit dhe qëndrueshmëria. Ato ofrojnë mbrojtje të besueshme për tranvajt dhe kështu kontribuojnë në një jetë më të gjatë shërbimi për tramvajet. Jemi krenarë që komponentët tanë përdoren në qytete të shumta anembanë botës.

Previous slide
Next slide
Radschutzkasten01 - Rexhi
Radschutzkasten02 - Rexhi
Radschutzkasten03 - Rexhi