Karrige relaksi Düsseldorf

Ne jemi krenarë që kemi qenë pjesë e kryesore e projektit për prodhimin e karriges relaksi në Düsseldorf. Ky kolltuk rrotullues ndodhet në zonën e jashtme të një prej rrugëve tregtare më të ngarkuara në Gjermani dhe pasqyron arritjet tona në fushën e plastikës së përforcuar me fibra në një mënyrë të jashtëzakonshme:

Përfshirja jonë filloi me një skicë dorës së arkitekturës. Bashkë me partnerët tanë, kemi zhvilluar gjithë konstruksionin dhe koordinuar të gjitha testet. Ne kemi prodhuar strukturën komplekse të brendshme metalike me elementë të aluminit dhe çeliku inox dhe në fund prodhuam mbështjellësinë rezistente ndaj motit GFK. Në fund, montimi u krye nga ne në rrugën Schadow.

Ekipi ynë i profesionistëve të përvojës ka bashkëpunuar ngushtë me partnerët tanë për të gjetur zgjidhjen më të mirë dhe për të ofruar një produkt të cilësisë së lartë për kryeqytetin tonë. Karriga relaksi nuk është vetëm një element estetik, por është gjithashtu një konstruksion i qëndrueshëm dhe i qëndrueshëm në kohë, i cili përmbush kërkesat e larta në hapësirën e jashtme.

Previous slide
Next slide
Loungesessel01 - Rexhi
Loungesessel02 - Rexhi
Loungesessel03 - Rexhi
Loungesessel04 - Rexhi