Kapakë parafango për Australinë

Ne në Rexhi ndjehemi të nderuar që kemi qenë pjesë e projektit për prodhimin e kapakëve të parafangos për tramvajin në Gold Coast. Këto pjesë të jashtme janë detyruar të përmbushin kërkesa të larta për stabilitet dhe rezistencë ndaj motit për shkak të përdorimit të tyre në Australi.

Veçanërisht duhet theksuar cilësitë e shkëlqyeshme të zjarreshtëpisë të kapakëve të parafangos tanë. Ne kujdesemi shumë për sigurinë e klientëve tanë dhe bëjmë çmos që të plotësojmë standardet më të larta të sigurisë. Pjesët tona janë të qëndrueshme ndaj temperaturave të larta dhe flakëve, gjë që në rast të një zjarri mund të jetë jetëshpëtuese.


Synimi ynë është të ofrojmë klientëve tanë zgjidhjet më inovative në prodhimin e materialeve të plastikës të përforcuara me fibra dhe të jemi në ndihmë të tyre nga planifikimi deri në realizimin e projekteve të tyre. Ne kujdesemi për faktin që pjesët tona janë në përdorim në shumë qytete në të gjithë botën dhe ndihmojnë në përmirësimin e cilësisë dhe sigurisë së transportit publik.

Previous slide
Next slide
Schurzenklappen01 - Rexhi
Schurzenklappen02 - Rexhi
Schurzenklappen03 - Rexhi